VAMSKO OUTLET on VAMSKOn erillinen erikoishintaisiin kampanjoihin perustuva verkkosivu ja sen tuotteita koskevat eri ehdot kuin VAMSKOn tuotteita. 

Osoitteessa https://outlet.vamsko.com tarjoamme myyntikampanjoita huomattavin alennuksin. VAMSKO Outletin tarjoukset ovat voimassa vain tietyn ajan ja tarjoustuotteiden saatavuus on rajoitettu. VAMSKO Outletin tuotteet ovat myynnissä niinä aikoina, kun sivut ovat avoinna. VAMSKO Outletin tuotteilla on normaali 14 vuorokauden palautusoikeus, mutta ei vaihto-oikeutta.

 

Yleistä

Seuraavat ehdot ovat voimassa, kun ostat VAMSKO Outlet nettikaupan kautta. 

Sopimus tehdään sinun ja Bella Luna Oy:n , 0626766-2, (”VAMSKO Outlet”) välillä, Heikinpolvenkatu 1, 37150 Nokia. VAMSKO Outlet noudattaa kuluttajansuojalaissa säädettyjä suosituksia. Ostamalla ja tilaamalla VAMSKO Outlet nettikaupasta hyväksyt ehtomme. 
Toimitusehtomme ovat muuttuneet alk. 30.1.2018

- Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin. Alle 60€ tilauksiin 3,95€ toimitusmaksu.
- Palautuskulu 5,95€
- Toimitusaika 1-10 arkipäivää tilausmääristä riippuen.
- Erillistä vaihto-oikeutta ei ole rajoitettujen aukiolojen sekä viimeisien parien tarjouksien vuoksi. Mikäli haluat tehdä tilauksen toisesta koosta, tulee uusi tilaus suorittaa normaalisti.

 

Kaikkiin hintoihin sisältyy ALV 24%. VAMSKO Outlet pidättää oikeuden korjata virheellisiä hintoja. Kirjoitusvirheitä saattaa esiintyä. 

Toimitus on ilmaista, mikäli tilauksen loppusumma on yli 60€. Mikäli tilauksen loppusumma on alle 60€, kokonaissummaan lisätään kiinteät toimituskulut 3,95€. 
Toimituskulut palautetaan, mikäli asiakas palauttaa koko tilauksen. Palautuksesta veloitamme 5,95€ käsittelymaksun.

Jos tilauksesi on käsittelyssä, voit edelleen muuttaa tilaustasi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse outlet@vamsko.com. Jos varaston keräilylista on jo tulostettu tai tilauksesi on jo lähetetty, et valitettavasti voi enää muuttaa tilaustasi. Voit toki aina käyttää 14 päivän palautusoikeuttasi sen jälkeen, kun olet vastaanottanut pakettisi. 

Varaamme oikeuden kirjoitusvirheisiin, tavarantoimittajien hinta- tai varastomuutoksiin, virheellisiin tuotekuvauksiin, loppuunmyyntiin sekä ylivoimaisiin esteisiin. VAMSKO Outlet pidättää oikeuden valikoimamuutoksiin, virheellisiin varastonsaldoihin sekä loppuunmyytyihin tuotteisiin. Teemme kaikkemme, jotta tuotekuvat mahdollisimman hyvin vastaisivat todellisia tuotteita ja niiden sävyjä. Emme kuitenkaan voi taata, että kuvien esillepano on todenmukainen kaikilla näyttöasetuksilla. 

Jos olet alle 18-vuotias, tarvitset huoltajan hyväksynnän tilauksen tekemiseen. 

VAMSKO Outlet pidättää oikeuden perua tilaus epäillessään petosta. Kaikki petosepäilyt ilmoitetaan poliisille. 

 

Toimitusehdot

Kun olet tehnyt tilauksen VAMSKO Outlet -nettikaupassa, saat tilausvahvistuksen siihen sähköpostiosoitteeseen, minkä olet ilmoittanut tilauksen yhteydessä. Tarkistathan ystävällisesti, että tilausvahvistuksen tiedot ovat oikein. Jos huomaat tilausvahvistuksessa virheen, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluun outlet@vamsko.com. 

Käytämme kuljetukseen Oy Matkahuolto Ab:n palveluita. Tilatessaan tuotteita VAMSKO Outletista asiakas sitoutuu itse maksamaan toimituskulut (3,95€), mikäli tilauksen loppusumma jää alle 60€ arvoiseksi. Toimituskulut palautetaan, mikäli asiakas palauttaa koko tilauksen. Toimitusaika on 1-10 arkipäivää tilausmääristä riippuen.

Toimitukset lähetetään paketteina Matkahuollon noutopisteisiin. Kun pakettisi on saapunut noutopisteeseen, saat noutoilmoituksen tekstiviestitse, joten on tärkeää, että olet ilmoittanut puhelinnumerosi oikein. Tarvitset noutoilmoituksen (tai lähetystunnuksen) sekä henkilöllisyystodistuksen noutaaksesi pakettisi.

Kun tilaus on lähetetty varastoltamme, saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen, josta löytyy tilauksen seurantakoodi. Voit jäljittää pakettisi sen avulla Matkahuollon sivuilta.

Asiakkaan vastuulla on ottaa VAMSKO Outletiin yhteyttä, jos noutoilmoitus ei saavu Matkahuollolta.

Jos jo pakettia noutaessasi huomaat, että tilauksesi on vahingoittunut, älä vastaanota tilausta. Pyydä virkailijaa merkitsemään pakettiin, että paketti on vahingoittunut toimituksessa ja pyydä palauttamaan paketti VAMSKO Outletiin. Ilmoita vahingosta asiakaspalveluun ja käsittelemme toimituksesi heti sen saavuttua meille. 

Sinulla on 14 päivää aikaa noutaa pakettisi noutopisteestä. Ellet nouda pakettiasi 14 päivän sisällä, toimitus palautetaan varastolle. Noutamattomasta paketista veloitamme 25 € käsittelykulun 14 päivän maksuajalla. Käsittelymaksu kattaa osan toimituksesta, palvelumaksusta sekä käsittelymaksusta. Siksi on erityisen tärkeää, että olet ilmoittanut puhelinnumerosi sekä osoitteesi oikein eikä toimitusta palauteta virheellisten tietojen vuoksi. Jos muutat mielesi, etkä halua tilaamasi tuotteita, sinun on kuitenkin noudettava pakettisi ja palautettava se tavallisen palautuksen tapaan. Ellei pakettia noudeta, käsitellään se automaattisesti noutamattomana lähetyksenä, josta veloitamme 25 €.

 

Maksuehdot

MASH lasku - 60pv!

Yhteistyössä MASHin kanssa tarjoamme asiakkaillemme täysin kuluttoman laskun 60 päivän maksuajalla! Maksuaika alkaa siitä, kun saat toimitusvahvistuksen.
Kun valitset maksutavaksi laskun, tarkistetaan luottotietosi henkilötunnuksesi avulla. Jos Mash hyväksyy luottokelpoisuutesi, voit maksaa laskulla. Lasku lähetetään
ilmoittamaasi postiosoitteeseen, joten on tärkeää, että osoite ilmoitetaan oikein. Huomioithan, että Mash- lasku ei ole mahdollinen alle 10 euron tilauksiin.

MASH osamaksu

Yhteistyössä MASHin kanssa tarjoamme myös osamaksuvaihtoehdon. Valitessasi tämän vaihtoehdon luottokelpoisuutesi tarkistetaan, tehdään luottokysely
henkilötunnuksesi perusteella. Jos Mash hyväksyy luottokelpoisuutesi, voit ostaa osamaksulla.

Käsittelymaksu: 3,90 € / kk
Vuosikorko: 19,90 %
Muut kulut: ei muita kuluja

Lue enemmän ehdoista Mash:in omilta sivuilta.

Klarna lasku

Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme asiakkaillemme laskunmaksun 14 päivän maksuajalla. Maksuaika alkaa siitä, kun saat toimitusvahvistuksen. Kun valitset maksutavaksi laskun, tarkistetaan luottotietosi henkilötunnuksesi avulla. Jos Klarna hyväksyy luottokelpoisuutesi, voit maksaa laskulla. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten on tärkeää, että sähköposti ilmoitetaan oikein. 

Klarna tili/osamaksu 

Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme myös osamaksuvaihtoehdon käyttämällä Klarna-tiliä. Valitessasi tämän vaihtoehdon luottokelpoisuutesi tarkistetaan, joskus tehdään luottokysely henkilötunnuksesi perusteella. Jos Klarna hyväksyy luottokelpoisuutesi, voit ostaa osamaksulla. Saat Klarnalta laskun kotiin ostotapahtumaa seuraavan kuukauden noin 10. päivänä ja silloin maksat edellisen kuukauden ostot. Sinulla on siis vähintään 30 päivää ensimmäiseen osamaksutapahtumaan. Alin osamaksusumma on 1/24 kokonaissummasta, kuitenkin vähintään 7 €. Voit milloin tahansa maksaa laskun kokonaisuudessaan. Klaran vuosikorko on 19,9 % (kuukausikorko 1,625 % ja todellinen vuosikorko 29,44 %) sekä laskutusmaksu 3,95 €. Lue enemmän ehdoista Klarnan omilta sivuilta.

Verkkopankki

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Verifone Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Verifone Finland Py Ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Korttimaksu

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, VAMSKO toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Verifone Finland Oy.

Verifone Finland Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Verifone Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Verifone Finland Oy on myös maksun saaja.

Verifone Finland Oy, y-tunnus: 2122839-7
Vantaankoskentie 14
01670 VANTAA,
Asiakaspalvelu: 0600 01 02 03

 

Palautukset

Tilauksen vastaanottamisesta sinulla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Voit palauttaa yksittäisen tuotteen tai koko tilauksen ja palautuksen yhteydessä myös toimitusmaksu hyvitetään takaisin. Muista, että sekä tuotteen että tuotteen alkuperäispakkauksen on oltava uudenveroiset palauttaessasi tuotteet. Palautuksesta koituvista kuluista veloitamme 5,95€.

 Palautuksen hyväksymisen ehdot: 

•Tuotteen on oltava käyttämätön ja uudenveroinen. Jos tuotteessa on merkkejä käytöstä, palautusta ei hyväksytä.

•Huolehdithan tuotteita sovittaessa, ettei niihin tartu eläinten karvoja. Mikäli tuotteessa on eläinten karvoja/pölyä, emme voi ottaa tuotetta enää vastaan hygieniasyistä.

•Tuote ei saa olla vahingoittunut. Pakkaa tuote huolellisesti kuljetuksen ajaksi. Älä kuitenkaan teippaa kenkälaatikkoa. Teipatuista kenkälaatikoista veloitamme 5€.

 Jos palautettu tuote ei täytä ylläolevia ehtoja, lähetämme tuotteen takaisin sinulle ja veloitamme 15€ toimitus- ja käsittelymaksun. 

 

Näin palautat tuotteen: 

1.Täytä paketin mukana tullut palautuslomake ja pakkaa lomake yhdessä tuotteen (alkuperäispakkauksessa) kanssa kestävään pakkaukseen. Mikäli palautuslomaketta ei lähetetä palautuksen yhteydessä, emme voi käsitellä palautusta. 

2.Suojaa kenkälaatikko(t) muovipussilla huolellisesti.

3.Vie paketti Matkahuollon toimipisteeseen ja kerro asiakaspalvelijalle asiakaspalautuskoodi. Löydät koodin palautuslomakkeesta tai kysymällä asiakaspalvelustamme. 

5.HUOM! Jos olet valinnut maksutavaksi Klarna- laskun, on tärkeää, että siirrät laskun eräpäivää eteenpäin tai ilmoitat Klarnalle palautuksestasi.

6. Käsittelemme palautuksen enintään 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet sen varastollamme. 

Jos saat väärän tai virheellisen tuotteen, voit lähettää tuotteen meille takaisin ilman toimituskuluja, jos käytät paketin mukana tullutta palautuslomaketta. Jos lomake on hävinnyt, ota ystävällisesti yhteyttä VAMSKO Outlet Asiakaspalveluun saadaksesi uuden.  

Puutteelliset tai toimituksessa vahingoittuneet tuotteet korvataan mahdollisuuksien mukaan uudella tuotteella. Ellemme pysty tarjoamaan vastaavaa tuotetta, palautamme rahasi kokonaisuudessaan, toimitusmaksut mukaan lukien. 

Kiistatapauksissa noudatamme Kuluttajaviraston suosituksia.

 

Reklamaatio

Mikäli tuotteesta ilmenee virhe, ota aikailematta yhteys asiakaspalveluumme outlet@vamsko.com

1.Reklamaatiot tulee tehdä kirjallisena, sekä toimittaa liittenä kuvat reklamaatiota koskevasta virheestä osoitteeseen outlet@vamsko.com

2.Tuotteillamme on normaali kuluttajansuojalain mukainen takuu

3.Takuu ei koske väärinkäytöstä aiheutuneita vaurioita.

4.Takuu ei koske asiakkaan huolimattomuudesta johtuvia vahinkoja.

5.Takuu ei koske kuluvien pintojen yhteydessä tapahtuvaa kulumista, kankaiden kulumista, käyttövenymistä tai käytöstä johtuvaa värien himmenemistä koskevia reklamaatioita.

6.Takuun piiriin ei kuulu myöskään jos kysymyksessä on tuote, joiden yhteydessä mainitaan tuotteen ominaisuuksiin kuuluvan kuluneen näköinen viimeistely tai erikseen mainitut muut poikkeavat asiat.

 

Takaisinmaksu

Maksaessamme rahasi takaisin, käytämme ensisijaisesti aina samaa maksutapaa kuin millä maksoit tilauksesi. 

Korttimaksuissa varat palautetaan samalle kortille, millä maksoit tilauksesi. Takaisinmaksu tapahtuu yleensä kahden arkipäivän kuluessa siitä, että palautuksesi on vastaanotettu, käsitelty ja hyväksytty. Sen jälkeen kestää vielä muutama pankkipäivä ennen kuin varat näkyvät tililläsi. 

Jos olet valinnut maksutavaksi laskun, laskusummastasi vähennetään palautuksesi arvo kahden arkipäivän kuluessa siitä, kun palautus on vastaanotettu, käsitelty ja hyväksytty. Olet vastuussa maksusta kunnes VAMSKO on vastaanottanut ja hyväksynyt palautuksesi. HUOM! Suosittelemme siksi, että pidennät maksuaikaasi, ettei sinulle kerry myöhästymismaksuja. 

Jos olet maksanut suoraveloituksella, maksamme varat takaisin samalle tilille. Takaisinmaksu suoritetaan yleensä kahden työpäivän sisällä siitä, että palautuksesi on vastaanotettu, käsitelty ja hyväksytty. Sen jälkeen kestää vielä muutama pankkipäivä ennen kuin varat näkyvät tililläsi. 

Käsittelyaika palautuksiin ja takaisinmaksuun on enintään 14 vuorokautta siitä kun vastaanotamme palautuksen varastollamme. 

 

 

    • Olet offline-tilassa. Korjaa yhteysongelmasi jatkaaksesi ostoksia.