Mitä toimitus maksaa?

Toimitus on ilmaista, kun tilauksen kokonaissumma on yli 60€. Mikäli kokonaissumma jää alle 60€, toimitusmaksu on 3,95€

 

Kuinka pitkä toimitusaika tuotteille?

Toimitusaika kaikille ostettaville tuotteillemme on keskimäärin 1-2 arkipäivää. Outletissa suurista tilausmääristä johtuen saattaa esiintyä viivettä toimitusajoissa.  

 

Kuinka tuotteet toimitetaan?

Tuotteet toimitetaan Matkahuollon noutopisteisiin mitä ovat esimerkiksi K-Marketit, Siwat, R-Kioskit.

 

Voiko tuotteita tilata laskulla ja osamaksulla?

Kyllä voi. Tarjoamme maksuvaihtoehtoina myös laskun (14pv) ja osamaksun. Katso tarkemmat tiedot osto ja toimitusehdoistamme.

 

Voinko muokata tilaustani jälkikäteen?

Kun olet suorittanut tilauksen, siirtyy se automaattisesti kerättäväksi ja toimitettavaksi. Jos haluat muutoksia tilaukseen, pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Onko palautusoikeutta?

Tuotteillamme on täysi 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus siitä hetkestä, kun olet vastaanottanut toimituksen. Tuote tulee palauttaa alkaperäispakkauksessaan ja jälleenmyyntikelpoisena. Suosittelemme lukemaan palautusohjeet tilauksen mukana tulleesta palautuslomakkeesta ja verkkosivujemme osto- ja toimitusehdoista. Tuote tulee palauttaa ilmoittamallamme asiakaspalautuskoodilla Matkahuollon noutopisteeseen. Suosittelemme säilyttämään palautuksen yhteydessä saadun kuitin siihen saakka, kunnes palautus on otettu käsittelyyn

 

Mitä jos tuote on viallinen?

Kaikissa reklamaatio tilanteissa tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai soittamalla. Käsittelyn nopeuttamiseksi on hyvä laittaa kuva reklamaatiosta sähköpostin mukaan.

 

Voinko tilata tuotteita yritykselle?

Tuotteiden tilaaminen yritykselle onnistuu samalla tavalla kun kuluttajanakin. Laskulla tilatessa tulee vain syöttää kassalla yrityksen tiedot.

 

    • Olet offline-tilassa. Korjaa yhteysongelmasi jatkaaksesi ostoksia.